Bankvrij financieren

Snelle realisatie van hypotheken (ook zakelijk) onder uiterst interessante voorwaarden.

U wilt een pand kopen of herfinancieren?

Wij bemiddelen in zakelijk hypothecaire financieringen die tot stand worden gebracht tussen ondernemers en investeerders. Dit betekent dat een private investeerder uw zakelijk onroerend goed financiert.

Bij deze manier van financieren is de aflossing relatief gezien laag. Daarnaast is de waarde van het onderpand belangrijker dan uw jaarrekening én u kunt altijd boetevrij aflossen.

Bent u ondernemer en wilt u een zakelijke hypotheek tussen € 50.000,- tot € 500.000,- ? Ontdek dan nu of u uw zakelijke object via ons kunt (her)financieren.

Hoe werkt het?

Het verkrijgen van een hypotheek zonder tussenkomst van een bank (bankvrij financieren) wordt mogelijk gemaakt door een groot netwerk investeerders, vaak oud-ondernemers. Zij stellen een deel van hun vermogen beschikbaar voor het verstrekken van een lening, met eerste recht van hypotheek als zekerheid. Zo komt een rechtstreekse hypotheekakte tot stand tussen u als ondernemer en de investeerder. U betaalt maandelijks rente en aflossing aan de investeerder.

Voordelen van deze vorm van financieren:

  • Snelle realistie
  • Het onderpand is belangrijker dan uw jaarrekening
  • Lage maandelijkse aflossing
  • Boetevrij versneld aflossen

Kom ik in aanmerking voor bankvrij financieren?

Om dit te bepalen hebben we een Quickscan gemaakt. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Binnen 1 werkdag weet u welke leensom voor u haalbaar is.

N.b. Belangrijk om te weten is dat een gedeelte van het totaalbedrag door u als ondernemer ingebracht moet worden.

Uiteraard zijn wij bereid om u tijdens een persoonlijk gesprek verder te informeren over de mogelijkheden. Bel voor een afspraak 0599-650880.

Onze persoonlijke ervaringen:

“Waar banken meer kijken naar jaarcijfers en het allemaal lang duurt hadden wij binnen 2 weken de financiering van ons kantoorpand rond!

De focus ligt op de waarde van het vastgoed en minder op de jaarstukken van de onderneming. Natuurlijk moet je als ondernemer de financiering kunnen dragen, dat is logisch, maar uiteindelijk is het onderpand wat het zwaarst weegt.”