Wie zijn wij

Persoonlijk contact is voor ons én voor veel van onze klanten van belang. Onze ervaren medewerkers helpen u direct en persoonlijk. Op kantoor, telefonisch, of bij u thuis.

Gewoon degelijk

Wij vinden een lage prijs belangrijk, bij ons krijgt u service, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring . Onze premies zijn scherp met uiteraard goede voorwaarden. Wij durven de concurrentie met de 'snelle jongens' aan.

Ervaren en betrouwbaar

Hypotheekcentrum Stadskanaal is al 20 jaar een begrip in de regio. Herkenbaarheid, authenticiteit en eerlijkheid zijn al die jaren onze uitgangspunten geweest. Door jarenlange ervaring, kunnen wij snel, persoonlijk en op maat werken. Uw wensen staan centraal; wij maken het voor u gemakkelijk en overzichtelijk. Zonder kleine lettertjes. De AFM inschrijving geeft aan dat wij voldoen aan de wettelijke eisen.

Bereikbaar

Ons kantoor is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 geopend; een afspraak in de avonduren is uiteraard geen enkel probleem, wij zijn u graag van dienst. Wij zijn persoonlijk, betrokken en hebben tijd voor het doornemen van uw wensen. Wij vinden een oplossing met onze experts.

Henk Spreen

Algemeen Directeur

Mijn naam is Henk Spreen, sinds 2008 ben ik Eigenaar van Hypotheekcentrum Stadskanaal

Met ruim 20 jaar ervaring sta ik graag voor de mensen klaar op het gebied van Hypotheken,

Verzekeringen en Financieringen. Het zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor klanten is voor mij een echte uitdaging.

Onze kracht zit in het persoonlijk,eerlijk en duidelijke contact met de klant.

0599 - 650 880

Bert Molema

Erkend Hypotheek Adviseur

Mijn naam is Bert Molema, sinds 2014 ben ik werkzaam bij Hypotheekcentrum Stadskanaal als Erkend Hypotheekadviseur.

0599 - 650 880

Sylvia Hidding

Binnendienst Adviseur

Mijn naam is Sylvia Hidding, sinds Januari 2020 ben ik werkzaam als binnendienst adviseur bij Hypotheek Centrum Stadskanaal. Binnen ons kantoor kan iedere klant zichzelf zijn, wij zijn laagdrempelig dat is de grote kracht van ons kantoor. Persoonlijk help ik klanten graag met vragen over algemene zaken, verzekeringen en schades.

0599 - 650 880